Verhuurinformatie

Actuele beschikbaarheid van onze blokhut:

De scoutingkampen voor deze zomer in juli zijn volgeboekt.
Tot de zomer van 2022 zijn er nog de volgende 3 verhuurmogelijkheden van de blokhut:

  • Het Paasweekend van vrijdag 15 april van 18:15 tot en met zondag 17 april
  • De meivakantie van vrijdag 6 mei van 18:15 tot en met zondag 8 mei
  • Het Pinksterweekend van vrijdag 3 juni van 18:15 tot en met zondag 5 juni

 

 

Scoutinggroep Hertog van Gelre beschikt over een gave blokhut die wij verhuren aan verenigingen en scholen. Ben jij op zoek naar een ruime accommodatie in een leuke omgeving voor je aankomend kamp? Bekijk in de kalender of het gebouw nog vrij is. Neem dan snel contact met ons op! 

Onze blokhut en terrein

Onze moderne blokhut is in 2006 gebouwd en beschikt over 4 ruime lokalen. Naast de twee lokalen heb je beneden ook 4 toiletten, 2 wasbakken en 3 douches tot je beschikking. Boven zijn de 2 andere lokalen en een gezellige ruimte voor kader. Hier staat een grote tafel en een open haard waar je met z'n allen om heen kan zitten. Het kaderlokaal beschikt over een groot raam waardoor je goed in de gaten kan houden wat er gebeurd op het grasveld buiten. Boven zit ook ons 'wokpaleis', een grote keuken met een 5 pits fornuis, een oven en 2 spoelbakken. De keuken is uitgerust met standaard kookattributen en genoeg bestek, borden en bekers. In overleg kan je ook ons pionierhout huren. De blokhut is toegankelijk voor minder validen. 

Buiten hebben wij een groot grasveld, waar heerlijk gespeeld kan worden. Het grasveld wordt gescheiden van de buurt door veel bomen. Daarnaast hebben wij een grote kampvuurkuil, hier kan je met ruim 50 man inzitten. Bekijk hier foto's van onze blokhut en het terrein >

Omgeving 

De blokhut ligt in een rustige buurt. Per openbaar vervoer en met de auto zijn wij zeer goed te bereiken. In de omgeving zijn veel leuke dingen te doen, zoals de Apenheul, Koningin Juliana Toren, buiten en binnen zwembaden. In de omgeving van Apeldoorn is prachtige natuur aanwezig, o.a. de Veluwe met veel bossen en heides. Lees hier meer >

Huren?

De huur bedraagt €6,- per persoon per nacht. Dit is inclusief gas, water, elektra, afvoer afval en toeristenbelasting. De minimum prijs per nacht bedraagt € 125,00.

In de zomer van 2022 wordt het gebouw alleen verhuurd tussen 9 en 31 juli 2022.

Voor reeds bekende verhuren, zie de kalender

Wil je onze blokhut huren? Of wil je meer informatie ontvangen? Of wil je graag een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op > 

Wij verhuren onze blokhut alleen aan andere (scouting)verenigingen. Verhuur kan alleen als onze eigen groep geen gebruik wil maken van ons gebouw. Hierbij kun je denken aan het pinksterweekend, de eerste week van de zomervakantie van regio midden en zaterdagavond t/m zondag (in overleg). 

Wij verhuren onze blokhut ook voor structureel verhuur, waarbij er geen enkele koppeling mag zijn met een politieke partij. Ben je op zoek naar een wekelijkse oefenruimte voor je vereniging? Bijvoorbeeld voor je koorrepetities of kinderopvang. Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Deze aanvragen worden door zowel de Stichting als Vereniging beoordeeld op voor-en nadelen en beschikbaarheid van de ruimte is geen garantie dat we ook daadwerkelijk structureel ruimtes zullen verhuren.  

De algemene huurvoorwaarden zijn hier te downloaden.

Ons bezoekadres is Polderweg 4, 7327GX, te Apeldoorn. 

 

Sponsor ons of Doneer!

Verhuuragenda

Kijk in de agenda
of de blokhut nog vrij is...

Reserveren

Reserveer nu de blokhut
voordat je te laat bent...